If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хей колеги хайде светнете ме как да ви прикача снимки в саобщението си че до сега не съм прикачвал а си харесах няколко вида джанти за алфичката и ми се ще да се допитам до вашето мение кои ще и отиват наи наи много
Под мястото за писане има раздел "Добавяна на файл". Цъкваш му на Browse, откъдето да вземеш снимката от компа си и готово. Давай джантаците да ги мислиме
хей sorry че се забавих със снимките но бях в Търново на изпити(между другото доста хубави 146-ци видях там) както и да е ето снимки на джантите давайте си мненията
ами джантите 6те ми струват 350 лева комплекта и това са чисто нови без никакви навъртяни километри и са 14-ки аз мисля да ги сложа със сегашните си гуми защото са много добри(чисто нови си ги взех) и са 195/60/14 а относно търново ако до септември замина да живея там ще се радвам да се срещна с колеги хем да покажа и моята лафичка пък и да ме вкарате в нещата малко
на 146-цата първите джанти ще и залепнат....
те са най интересни.
интересни са ,но с това по средата им ми прилича като джанта за Москвич Ако не се лъжа ,съм виждал такава почти същата на Лада Нива RaggaJungle до септември да си на линия
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
на 146-цата първите джанти ще и залепнат....
те са най интересни.
интересни са ,но с това по средата им ми прилича като джанта за Москвич Ако не се лъжа ,съм виждал такава почти същата на Лада Нива RaggaJungle до септември да си на линия
винаги готов, до септември ще съм на линия така или иначе тогава се очертава да се мястя в Търново
и мерси на всички за съветите като и сложа джантите ще ви пратя снимки
Comment